Potrebni su Vam udžbenici za osnovnu školu? Potrebni su Vam udžbenici za srednju školu? Upisali ste fakultet, a nemate udžbenike? Tražite izdanje omiljene knjige iz detinjstva? Želite da obradujete drage osobe knjigom omiljenog im pisca?

Na pravom ste mestu! Knjižara Pismo ima više od dve decenije iskustva u prodaji polovnih i novih udžbenika za osnovne, srednje škole i fakultete, kao i bogatu riznicu knjiga iz različitih oblasti. U našoj knjižari možete pronaći veliki broj naslova iz celokupne svetske književnosti, stručne literature, popularne nauke, umetnosti, naučne i epske fantastike, zatim raznolike enciklopedije, dečije knjige, knjige na stranim jezicima, kao i antikvarna izdanja knjiga iz različitih oblasti – beletristrike, istorije, nauke.

Ako imate đaka osnovca ili srednjoškolca, sve potrebne udžbenike možete pronaći kod nas. Ne izlažite se dodatnom stresu lutajući u potrazi za udžbenicima. Na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama, za svog školarca možete pronaći komplet udžbenika – novih ili polovnih. Dođite do naše knjižare i videćete da su naši udžbenici najkvalitetniji na tržištu.

U našoj ponudi su udžbenici svih izdavača za niže i više razrede osnovne škole, kao i udžbenici za gimnazije, srednje stručne škole svih profila, visoke škole i fakultete.

Promenili ste školu? Svratite do nas i izvršićemo potrebnu zamenu udžbenika uz najbolje uslove.

Imate pun plakar starih udžbenika i knjiga koje samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor? Zašto ih ne biste doneli do nas i zaradili novac ili ih zamenili za neke druge udžbenike, odnosno knjige.

Vršimo otkup i zamenu udžbenika svih razreda, kao i svih vrsta knjiga po najboljim uslovima u gradu.