Sva siročad Bruklina

Džonatan Letem

900,00 RSD

Knjiga je polovna, u odličnom stanju.

Internet prodavnica se trenutno ažurira.

Za proveru dostupnosti i cena naslova kontaktirati кnjižaru.

Hvala na razumevanju!

Šifra proizvoda: tril142 Kategorija: Oznake: ,
Opis

Opis

Džonatan Letem, jedan od najcenjenijih američkih pisaca svoje generacije, napisao je uzbudljivu i žestoku varijaciju na klasičan detektivski roman.
Roman Sva siročad Bruklina proglašen je za knjigu godine u Americi i dobio je nagradu Zlatni bodež za prozu (nagrada koju dodeljuje Udruženje pisaca kriminalističkih romana). Džonatan Letem je jedini romanopisac koji se našao na Njuzvikovoj listi “100 ljudi za novi vek”.

Lajonel Esrog je jedno od mnogobrojne siročadi odrasle u bruklinskom Domu za dečake svetog Vinsenta. Još dok je bio dete, lokalni sitni kriminalac Frenk Mina priučio ga je da, zajedno s drugovima iz doma, za njega obavlja neobične poslove. Mina vodi kvazidetektivsku agenciju, dok se zapravo bavi sitnim kriminalnim radnjama, a dečaci s vremenom postaju “njegovi ljudi”, odnosno “detektivi”. Jednoga dana njihov zaštitnik i gazda mučki je ubijen i Lajonel će zaista morati da postane detektiv. Zbog Turetovog sindroma, neobične bolesti od koje boluje, Lajonel je primoran da psuje, izmišlja reči i razgrađuje jezik na zapanjujuće originalan način.

Dostava naslova

Dostava kurirskim službama na teritoriji cele Srbije. Isporuka naslova u roku od 24-48 sati