Mapa kostiju

Džejms Rolins

900,00 RSD

Knjiga je polovna, u odličnom stanju.

Internet prodavnica se trenutno ažurira.

Za proveru dostupnosti i cena naslova kontaktirati кnjižaru.

Hvala na razumevanju!

Šifra proizvoda: tril190 Kategorija: Oznake: ,
Opis

Opis

U jednoj od najpoznatijih katedrala u Nemačkoj, na misteriozan način pobijeni su svi koji su prisustvovali ponoćnoj misi. Iz crkve je odneto neprocenjivo blago – mošti tri biblijska kralja koji su darivali Hrista, legendarna tri mudraca.

Komandant Grej Pirs, novi član Odeljenja Sigma, predvodi tim agenata u potrazi za Imperijalnim redom zmaja, tajnim društvom aristokrata čiji su koreni negde u tami srednjeg veka, a cilj im je da, uz pomoć mističnih kostiju, stvore novi svetski poredak. Lavirint tragova ostavljenih u davnoj prošlosti vodi agente Sigme kroz evropske gotske katedrale, preko ostataka sedam čuda Starog sveta do magičnih mesta na kojima su nauka i religija sjedinjeni i predstavljaju pretnju kakva nije videna od početka vremena.

„Mapa kostiju, roman o starom tajnom društvu i potrazi za neprocenjivim antikvitetom, sigurno se može porediti sa Da Vinčijevim kodom Dena Brauna, ali je, u svakom pogledu, mnogo bolja knjiga. Tamo gde je Braunov bestseler predvidiv uprkos dobroj postavci, ova priča je mudro vođena i napeta.“  – Booklist

Dostava naslova

Dostava kurirskim službama na teritoriji cele Srbije. Isporuka naslova u roku od 24-48 sati