Knjiga mrtvih dana

Knjiga je nova.

Internet prodavnica se trenutno ažurira.

Za proveru dostupnosti i cena naslova kontaktirati кnjižaru.

Hvala na razumevanju!

Šifra proizvoda: 443ed9f24ecc Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Opis

Dani između Božića i Nove godine su mrtvi dani, u kojima duhovi lutaju i magija se nemirno komeša ispod površine naših života. Mnogo čega može da se dogodi u mrtvim danima. To je period između 27. i 31. decembra i u knjizi provejava atmosfera koju smo mogli da vidimo u filmovima Prestiž i Iluzionista. Dečak, Vrbana, Valerijan, misteriozno poreklo, odanost, moć, žrtva, panika, tama, strah… Mrtvi dani otkrivaju ono najskrivenije…

Iluzionista Valerijan mora da spasi sopstveni život ili da plati cenu za pakt koji je napravio sa zlim silama mnogo godina ranije. Ali, magija i alhemija nisu nikakvi protivnici demonskim silama koje ga progone. Valerijanu pomaže njegov sluga po imenu Dečak koji je bez konretnog imena i bez prošlosti. Sama sudbina donela je Dečaka Valerijanu kada je pao iz svog skrovišta pod krovom stare crkve. Oštroumna devojčica Vrbana je sa njima dok u ponoć kopaju po groblju i bivaju uvučeni u prostranu tamu podzemnog grada, tako započinjući putešestvije bez mogućnosti bekstva. Niko od njih i ne sluti da je Dečak taj koji ima ključ njihovih sudbina. Ono što će on otkriti šokiraće sve.

Postavljena u mračnim gradovima i ledenim krajolicima u udaljenom vremenu i prostoru, Knjiga mrtvih dana na dramatičan način prikazuje čarobnu priču o moći, korupciji i magiji kao i bitku Valerijana, Dečaka i Vrbane da zaustave vreme i da se izbore za život.

Dostava naslova

Dostava kurirskim službama na teritoriji cele Srbije. Isporuka naslova u roku od 24-48 sati