nada

Dobrodošli na prezentaciju knjižare Pismo

„Soba bez knjiga slična je telu bez duše“ – Ciceron

Knjižara „Pismo“ je osnovana 1991. godine!

Jedina knjižara „Pismo“ sa tradicijom poslovanja dugom 29 godina, nalazi se na adresi Jurija Gagarina 229, TC ENJUB – blok 45, Novi Beograd. Poverenje velikog broja mušterija i ugled stekli smo zahvaljujući bogatom asortimanu i najboljim cenama. Našu riznicu knjiga čine veliki broj naslova iz beletristike, udžbenika, naučnih dela, enciklopedija, antikvarnih izdanja.

Počev od najpoznatijih dela i pisaca klasične književnosti, preko dečijih slikovnica, romana, raznih priručnika i enciklopedija, zatim kuvara, stripova i romana svih žanrova, pa do dela savremenih autora, monografija i antikvarnih izdanja – sve možete naći na jednom mestu, u našoj knjižari „Pismo“. Takođe se bavimo i otkupom udžbenika osnovnih, srednjih škola i fakulteta, kao i knjiga iz svih oblasti.

Pozovite naše brojeve telefona 063/718 37 54, 011/718 37 54 i raspitajte se o knjigama i udžbenicima koji su vam neophodni, ili posetite našu internet prezentaciju www.pismo.rs i pošaljite upit o udžbenicima i knjigama koje su predmet vašeg interesovanja.

Sve knjige i udžbenike iz naše ponude možete poručiti i putem naše internet prodavnice, koje ćemo dostaviti na željenu adresu u najkraćem roku.

Posetite nas i upotpunite svoju kućnu biblioteku knjigama iz naše bogate riznice, jer kako je poznati rimski državnik i filozof Ciceron rekao – Soba bez knjiga slična je telu bez duše.

Knjižara “Pismo” dobitnik je sertifikata Firma od poverenja za 2017, 2019. i  2020. godinu.