Udžbenici

O važnosti obrazovanja

Obrazovanje je temelj razvoja i napretka bilo kog društva. Osnova na kojoj stoji čitavo zdanje ljudskog rasta u svim njegovim kapacitetima.

 

Gotfrid Vilhelm Lajbnic je s pravom rekao:

“Učini me nadležnim nad obrazovanjem, a ja ću se obavezati da promenim svet.”

 

Ako želimo da promenimo svet, moramo se fokusirati na obrazovanje i povećanje znanja svakodnevnim trudom, stalnim zalaganjem, jer je ono ključ za otvoreno shvatanje sveta i konstruktivna rešenja koja postaju imperativ u našem brzo-menjajućem svetu.

 

Za srećan i stabilan život

Odličan posao, dobra društvena reputacija neke su od mnogih prednosti edukacije. Stabilnost i sigurniju budućnost, jer znanje vam niko ne može oteti.

Materijalna sigurnost

Obrazovana osoba ima više šansi da se domogne dobro plaćenog posla. Mogli bi ga nazvati “korenom svega zlog”, ali novac je neophodan za opstanak u današnjem svetu. Što viši stepen obrazovanja, veće su mogućnosti njegove primene i novčane kompenzacije!

Jednakost

Obrazovanje je neophodno ako želimo da uklonimo postojeće razlike među postojećim klasama i polovima. Otvara nam čitav svet mogućnosti.

Samostalnost

Obrazovanje pomaže da postanemo finansijski nezavisni, ali to nije sve. Obazovanje nas čini mudrijima ako bismo mogli samostalno da donosimo odluke.

Pretvara naše snove u stvarnost

Koji je tvoj san, koji ti je cilj u životu? Osnova svega toga je obrazovanje.

Ono je važan faktor koji doprinosi društvenoj harmoniji i miru, toleranciji, uvažavanju, opštoj životnoj kulturi, samopouzdanju, čvrstini u nedaćama.

 

Bilo da je formalno ili neformalno, za obrazovanje su nam neophodne knjige.

Već tri decenije, mi smo tu za vas.

 

Ako su vam potrebni udžbenici za osnovnu školu, ili srednju školu, pozovite nas, ili svratite. Upisali ste fakultet, a nemate udžbenike, ili tražite omiljene knjige iz detinjstva, posebna i retka izdanja davno povučena iz štampe, tu smo svakog dana za vas.

Polovni i novi udžbenici za osnovne i srednje škole, fakulete, kao i bogata riznica knjiga iz najrazličitijih oblasti. Svetska književnost, popularna nauka, umetnost, filozofija, istorija, naučna i epska fantastika, stručna literatura, enciklopedijska izdanja, knjige na stranim jezicima, antikvarna izdanja. Sve to, na tri sprata, u magičnom kutku naše knjižare.

 

Nema potrebe za dodatnim stresom kad stignu spiskovi za narednu godinu. Kod nas možete pronaći komplete udžbenika za svog školarca – novih ili polovnih, po najpovoljnijim cenama.

U ponudi imamo udžbenike svih izdavača za niže i više razrede osnovne škole, kao i udžbenici za gimnazije, srednje stručne škole svih profila i fakultete.

Promenili ste školu i sad vam stari udžbenici više ne odgovaraju? Vršimo i potrebnu zamenu, uz najbolje uslove.

Sređujete kuću ili se selite, a imate pun plakar starih udžbenika i knjiga koji samo zauzimaju prostor i skupljaju prašinu? Uvek ih možete doneti do nas i zaraditi na njima, ili ih zameniti za neki drugi naslov. Vršimo otkup i zamenu udžbenika svih razreda, kao i knjiga iz svih oblasti.

Po najboljim uslovima.

 

Vaša knjižara “Pismo”

 

UDŽBENICI

                                                                                            Osnovna  škola

                                                                                              Srednja škola

Lektira

 

Muzička škola

 

                                                                                          Fakulteti i više škole

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.