knjizara.pismo.bg@gmail.com
011 718 3754, 063 718 3754, 062 13 13 313 ŠALJEMO NA KUĆNU ADRESU!      RADNO VREME 8 - 20 Subota 8-16 Nedelja ne radimo

Udžbenici za osnovnu školu

Pin it

Udžbenici za osnovnu školu

Mesec je april, proleće u jeku, školarci užurbano idu u školu. Razmišljajući kada će kraj školske godine, kada će raspust.. Sa druge strane roditelji već muku muče šta i kako za udžbenike za narednu školsku godinu. Kako da se kupe udžbenici za osnovnu školu, Udžbenici za osnovnu školu, Udzbenici za osnovnu školu.

Kada se dođe do pitanja „udžbenici za osnovnu školu“ uvek se javi dilema da se kupi novi udžbenici ili se više „isplati“ uzeti polovne udžbenike za osnovnu školu.

Danas udžbenici za osnovnu školu

mogu stvarno predstavljati veliki problem za ionako stresom opterećene roditelje. Postoje brojni izdavači udžbenika za osnovnu školu, te se treba snaći u tom moru raznih izdanja udžbenika. Uzmimo na primer udžbenike za šesti razred osnovne škole. U šestom razredu učenici imaju otprilke deset nastavnih predmeta i naravno retko koji predmet zahteva jedan, jedini udžbenik. Uglavnom pored udžbenika ide i radna sveska ili zbirka za neki dodatni rad ili proveru. Možda da bismo lakše shvatili suštinu problema kupovine udžbenika bolje je da za primer uzmemo jedan predmet. Na primer matematika, i neka bude šesti razred osnovne škole kako smo se već prethodno opredelili. Razred ne bitan isti je princip za sve udžbenike za osnovnu školu.

Udžbenici za osnovnu školu, Udubenici za osnovnu školu. Prvo treba da imamo na umu činjenicu koju smo već spomenuli, da svaki predmet zahteva više od jednog udžbenika, što bi na našem primeru udžbenika za matematiku, značilo da nam za nastavu u šestom razredu osnovne škole potreban udžbenik matematike i zbirka iz matematike. Zasebno ukoliko je nastavnik/ca ambiciozan/na pa zahteva od učenika i dodatni rad, pa tu imamo i razne udžbenika sa testovima i kontrolnim zadacima.

Sledeće pitanje koje treba rešiti je pitanje izdavača. Ako govorimo o udžbenicima za osnovnu školu, a govorimo o udžbenicima za osnovnu školu, broj izdavača po svakom naslovu se kreće između četiri i sedam. Sada ovo već nije samo dilema J

Ali tu nije kraj putešestviju zvanom kupovina udžbenika za osnovnu školu. Udžbenik i zbirka ne moraju nužno biti od istog izdavača, pa to može dodatno iskomplikovati stvar. I onda sve to treba ponoviti još deset puta kako bi se obezbedio komplet udžbenika za osnovnu školu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sertifikat „Firma od poverenja“ se dodeljuje privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima. Sertifikacija je bazirana na inovativnom softverskom metodu Centra za istraživanje mišljenja klijenata. Datum sprovedenog istraživanja 14-02-2017, 10:18

RADNO VREME

RADNIM DANIMA OD 8 DO 20
SUBOTOM OD 8 DO 16
NEDELJOM NE RADIMO
ŠALJEMO NA KUĆNU ADRESU

KONTAKT INFORMACIJE

  • Adresa:
  •  
  • Telefoni:
  • JURIJA GAGARINA 229, LOKAL 67
  • TC ENJUB BLOK 45 (spoljna strana)
  • NOVI BEOGRAD 11070
  • 011 718 3754
  • 062 13 13 313
  • 063 718 3754
  • 062 235 709


Email:
knjizara.pismo.bg@gmail.com

Log In or Create an account

Korpa