nada

Dobrodošli na prezentaciju knjižare Pismo

Ciceron – „Soba bez knjiga slična je telu bez duše“

Knjižara „Pismo“ je osnovana 1991. godine!

Jedina knjižara „Pismo“ sa tradicijom poslovanja dugom 29 godina, nalazi se na adresi TC ENJUB, blok 45, Jurija Gagarina 229 Novi Beograd. Ugled i poverenje velikog broja mušterija stekli smo zahvaljujući bogatom asortimanu i najboljim cenama. Našu riznicu knjiga čine veliki broj naslova iz beletristike, udžbenika, naučnih dela, enciklopedija, antikvarnih izdanja..

Počev od najpoznatijih dela i pisaca klasične književnostim preko dečijih slikovnica, romana, raznih priručnika i enciklopedija, zatim kuvara, stripova i romana svih žanrova, pa do dela savremenih autora, monografija, antikvarnih izdanja – sve to možete naći na jednom mestu, u našoj knjižari „Pismo“.Takođe se bavimo i otkupom udžbenika osnovnih, srednjih škola i fakulteta kao i knjiga iz svih oblasti.

Radimo svakoga radnog dana od 08 do 20 časova, subotom od 08 do 16 časova. Takođe slobodno pozovite naše brojeve telefona 063/718 37 54, 011/718 37 54 i raspitajte se o udžbenicima i knjigama koje su Vam neophodne ili posetite našu internet prezentaciju www.pismo.rs i pošaljite upit o udžbenicima i knjigama koje su Vam potrebni.

Sve knjige i udžbenike iz naše ponude možete poručiti i putem naše internet prodavnice i stići će Vam u najkraćem roku na kućnu adresu.

Posetite nas i upotpunite svoju kućnu biblioteku knjigama iz naše bogate riznice jer kako je poznati rimski državnik i filozof Ciceron rekao „Soba bez knjiga slična je telu bez duše“.

Knjižara “Pismo” dobitnik je sertifikata Firma od poverenja za 2017. godinu i 2019. godinu.