011 718 3754
063 718 3754
062 13 13 313
ŠALJEMO NA KUĆNU ADRESU

Udžbenici

Potrebni su Vam udžbenici za osnovnu školu? Potrebni su Vam udžbenici za srednju školu? Upisali ste fakultet, a nemate udžbenike? Tražite izdanje omiljene knjige iz detinjstva? Želite da obradujete drage osobe knjigom omiljenog im pisca?

Na pravom ste mestu! Knjižara Pismo ima više od dve decenija iskustva u prodaji polovnih i novih udžbenika za osnovne, srednje škole i fakultete kao i bogatu riznicu knjiga iz različitih oblasti. U našoj knjižari možete naći veliki izbor knjiga iz celokupne svetske književnosti, stručne literature, popularne nauke, umetnosti, naučne i epske fantastike, zatim raznolike enciklopedije, dečije knjige, knjige na stranim jezicima, kao i antikvarna izdanja knjiga iz različitih oblasti – beletristrike, istorije, nauke.

Ako imate đaka osnovca ili srednjoškolca, svi potrebni udžbenici su kod nas. Ne izlažite se dodatnom stresu lutajući u potrazi za udžbenicima. Možete na jednom mestu naći komplet udžbenika – novih ili polovnih za svog školarca po najpovoljnijim cenama. Dođite do naše knjižare i videćete da su naši udžbenici najkvalitetniji na tržištu.

U ponudi su nam udžbenici svih izdavača za niže i više razrede osnovne škole, kao i udžbenici za gimnazije, srednje stručne škole svih profila i fakultete.

Promenili ste školu? Svratite do nas i izvršićemo potrebnu zamenu udžbenika uz najbolje uslove.

Imate pun plakar starih udžbenika i knjiga koje samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor? Zašto ih ne biste doneli do nas i zaradili novac ili ih zamenili za neke druge udžbenike odnosno knjige. Vršimo otkup i zamenu udžbenika svih razreda, kao i svih vrsta knjiga po najboljim uslovima u gradu.