Potrebni su Vam udžbenici za osnovnu školu? Potrebni su Vam udžbenici za srednju školu?
Upisali ste fakultet, a nemate udžbenike? Tražite izdanje omiljene knjige iz detinjstva? Želite da obradujete drage osobe knjigom omiljenog im pisca?
Na pravom ste mestu! Knjižara Pismo ima više od dve decenija iskustva u prodaji polovnih i novih udžbenika za osnovne, srednje škole i fakultete kao i bogatu riznicu knjiga iz različitih oblasti. U našoj knjižari možete naći veliki izbor knjiga iz celokupne svetske književnosti, stručne literature, popularne nauke, umetnosti, naučne i epske fantastike, zatim raznolike enciklopedije, dečije knjige, knjige na stranim jezicima, kao i antikvarna izdanja knjiga iz različitih oblasti – beletristrike, istorije, nauke.
Ako imate đaka osnovca ili srednjoškolca, svi potrebni udžbenici su kod nas. Ne izlažite se
dodatnom stresu lutajući u potrazi za udžbenicima. Možete na jednom mestu naći komplet
udžbenika – novih ili polovnih za svog školarca po najpovoljnijim cenama. Dođite do naše knjižare i videćete da su naši udžbenici najkvalitetniji na tržištu.
U ponudi su nam udžbenici svih izdavača za niže i više razrede osnovne škole, kao i udžbenici za gimnazije, srednje stručne škole svih profila i fakultete.
Promenili ste školu? Svratite do nas i izvršićemo potrebnu zamenu udžbenika uz najbolje uslove.
Imate pun plakar starih udžbenika i knjiga koje samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor? Zašto ih ne biste doneli do nas i zaradili novac ili ih zamenili za neke druge udžbenike odnosno knjige.
Vršimo otkup i zamenu udžbenika svih razreda, kao i svih vrsta knjiga po najboljim uslovima u gradu.
Posetite nas i uverite se i sami u kvalitet i bogatstvo naše riznice!